Deep Listening:

Luisteren doen we vaak maar we staan er zelden bij stil. Hoe blijven we in contact met de ander en met onszelf zodat we ons niet in die ander verliezen of niet meer weten wat van de ander is en wat van jou. De methode van Deep Listening, zoals deze ontwikkeld is door Rosamund Oliver, geeft handvatten om bewust te worden van onze eigen luistergewoontes. Het is een training die uitgaat van eigen ervaringen. We gaan dus geen rollenspellen doen. Je krijgt een stuk theorie die we vooral door praktische oefeningen gaan ervaren! Ook een unieke kans om, in een veilige omgeving, feedback te krijgen op je eigen luisterhouding. Kennis maken of verdiepen van deze methode en er gebruik van (kunnen) maken is 'werk in uitvoering'. Het vraagt lef om te vertrouwen op jezelf als luisteraar en op het proces van degene naar wie je luistert! 

Wil je kennis maken met Deep Listening dan kan dat in een workshop van 4 uur bij mij thuis.

Kosten € 40,00 pp. incl. koffie/thee/lekkers.

 

Ook 1 daagse Deep Listening is mogelijk om wat meer te kunnen oefenen en verdieping te ervaren.

Kosten 60,00 pp

incl. koffie/thee/lekkers.

 

 

Awareness Centred Listening Online (ACLO), een online training via ZOOM. In deze training ontdek je hoe je online verbinding kunt maken met anderen terwijl je dicht bij jezelf blijft. De methode die we hier oefenen is zeker ook te gebruiken in life ontmoetingen. Deelnemers ervaren dat er online ook echt contact kan ontstaan. Sommige oefeningen zijn zelfs online makkelijker te doen dan life.

Data 2024

4-11-18-25 mrt

8-15-22-29 apr

6-13 mei

Tijd wekelijks: 19.30-21.30 u.

(In principe volg je alle 10 de avonden)

Kosten € 200,00.

Accreditatie aangevraagd bij SKGV 

Minimaal aantal deelnemers: 6

 

Awareness Centred Deep Listening Essentials (ACDLE)

Een life training waarin je kunt kennis maken met Deep Listening of je opgedane ervaring kunt verdiepen (deelname 4 bijeenkomsten van 3,5 uur ).

Data volgen.

Plaats: Merendreef 8

5553CD Valkenswaard

Kosten € 140,00

 

 

Algemeen

heb je zelf een groep van minimaal 6 mensen dan kan met jullie een datum en plaats gepland worden om een training/workshop van 1/2 dag, 1 dag of meerdaagse te volgen, life of online!

 

 

Engelstalige  mogelijkheden:

www.deeplisteningtraining.com